Subway Hydronic,  SUB-180-060, Bronce , bathroom

Designradiatoren voor elke ruimte

Met de designradiatoren van Zehnder verwarmt u iedere ruimte niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol én natuurlijk geheel naar wens. Bekijk de vele bad- en woonkamer-radiatoren of ga voor een wel heel bijzonder model op maat.

Elke ruimte verwarmen met designradiatoren

Zehnder design-radiatoren verwarmen uw huis in stijl, met altijd een passende oplossing per situatie en ruimte. Er is een breed assortiment design-radiatoren voor de woon- en badkamer, maar ook voor een radiator op maat is er veel mogelijk. Gaat u voor een design-radiator in een hoek, onder een schuin dak of voor een ander wel heel bijzonder model... Of kiest u voor een wel heel uniek model: een Zehnder-radiator als trapleuning? Het assortiment is breed en dat betekent dat u uw favoriet absoluut vindt. 

living room, 575x882x100 mm, old building
Kies jouw favoriet

Stel uzelf de vraag wat bij u (en uw situatie) past en kies vervolgens voor een design dat de ruimte complementeert. Een tip: ga vooral af op stijl, want het comfort is vanzelfsprekend áltijd gewaarborgd. Met Zehnder designradiatoren bent u verzekerd van ultiem comfort en stijlvolle designs die elke ruimte helemaal afmaken.

Badkamer-radiatoren

Een designradiator in de badkamer maakt de ruimte helemaal af. Zo is de badkamer, naast comfortabel en functioneel, écht af door een designradiator te plaatsen. En met een Zehnder badkamer-radiator stapt u zonder bibberen onder de douche vandaan in een comfortabel verwarmde badkamer. Bovendien zijn de badkamer-radiatoren ook perfect voor het verwarmen van uw handdoek.

Bekijk alle badkamer-radiatoren

Woonkamer-radiatoren

Heb je bouw- of verbouwplannen en gaat u voor een ultieme combinatie van comfort en stijl? Dan bieden de woonkamer-radiatoren van Zehnder uitkomst. Dit zijn radiatoren die gezien mogen worden. Van elegant en eenvoudig tot unieke designs en bijzondere blikvangers. Het zijn de pareltjes die een woonkamer afmaken: of hij nu perfect opgaat in de ruimte óf juist een echte eyecatcher is.  

Bekijk alle woonkamer-radiatoren 

Radiatoren op maat

Zijn het gebogen, meerhoekige of juist andere vormen waar u naar op zoek bent? Met een Zehnder radiator op maat kunt u het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Zit u met een schuin dak of een hoekvorm? Of wilt u verwarmen integreren in een scheidingswand of zelfs in een trapleuning? Neem dan eens een kijkje bij alle Zehnder radiatoren op maat en ontdek de vele mogelijkheden.  

Bekijk alle radiatoren op maat

Meer weten? Alles over designradiatoren!

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.