Kleurmogelijkheden

Waar het ontwerp van een radiator van Zehnder staat voor functie en vorm, is de kleur van een designradiator doorslaggevend voor de uitstraling. Ga je voor een eyecatcher of een radiator die opgaat in de ruimte? Met de kleurcategorieën Warm en Cool is er keuze uit twee paletten die allebei een ruim aanbod aan kernkleuren bieden en ook de laatste trendkleuren bevatten, zodat je altijd je gewenste kleurstatement kunt maken.

Vraag nu de gratis kleurenkaart aan en vind de kleur die past in jouw huis en interieur.

Kernkleuren Warm

Warm, vertrouwd en geruststellend. De kleuren in deze categorie zijn zacht en natuurlijk en geven de ruimte een comfortabele en rustige ‘touch’. Ideaal voor badkamers en woonkamers wanneer je een uitnodigend gevoel van comfort wilt creëren.

Trendkleuren Warm

Harmonie en rust, volgens de laatste woon- en badkamertrends. De trendkleuren kleuren uit het warme kleurenpalet brengen een natuurlijke sfeer in iedere ruimte. Creëer bijvoorbeeld een mediterrane uitstraling in je badkamer met de kleuren Olive Green of Terracotta.

Kernkleuren Cool

Helder, analytisch, puristisch. De kernkleuren uit het coole kleurenpalet zijn modern, tijdloos en robuust. Ideaal voor gebruik in ruimtes met een industriële cement of beton betonlook, maar ook op een witte muur zijn radiatoren in bijvoorbeeld matzwart en antraciet grijs een prachtige verschijning.

Trendkleuren Cool

Frisse trendkleuren die ook prachtig tot uiting komen in een warme, mystieke inrichting. De diverse blauwtinten in dit palet passen in verschillende interieurstijlen van moderne tot meer klassieke inrichtingen, waarbij er ruimte is voor rust en ontspanning.

Nog meer opties

Industrieel, stoer en opvallend. Naast de kleurmogelijkheden in Warm en Cool creëren andere radiatorafwerkingen veel mogelijkheden in een industriële inrichting. Met een radiator in RVS uitvoering of afgewerkt met blanke lak direct op het staal (Technoline) maak je een stoer statement in je interieur.

Maak het plaatje compleet

Wanneer je je designradiator in de gewenste kleur hebt gevonden en je het plaatje helemaal af wilt maken dan is er de mogelijkheid om voor je CV badkamerradiator een kranenset in kleur bij te bestellen. Diverse kranensets met thermostaatknop van de Zehnder Design Line, die voorheen alleen in wit, chroom of rvs verkrijgbaar waren, zijn nu ook in je radiatorkleur verkrijgbaar.

Kranen in kleur

Meer informatie?
Kleurenkaart
Bestel onze gratis kleurenkaart en ontdek de mogelijkheden
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.