Gezonde lucht die uw woning verfrist?

Gezonde lucht die uw woning koelt? De Zehnder ComfoAir Q, ComfoClime en ThermalShield vormen een supersterk team. Samen zijn ze dé comfortabele, gezonde en duurzame oplossing tegen die vervelende zomerhitte in huis. 

Gezonde koeling, geen airco nodig

Onze woningen worden met de dag warmer. De gekende aircosystemen blazen de lucht wel rond, maar verversen ze niet. De gecombineerde toepassing van ComfoAirQ, ComfoClime en ThermalShield injecteert verse lucht in de ruimtes. Gevolg? Een laag CO2-niveau en massa's zuurstof!

Verse lucht koeling? Dat zit zo...

Een driekoppig team. De kapitein is de ComfoAir Q: de balansventilatie die verse lucht aanbrengt. Daarop brengt de ComfoClime lucht-lucht warmtepomp extra koeling (of warmte, naargelang wat nodig is). Ten slotte injecteert het Zehnder ThermalShield luchtverdeelsysteem de verse lucht in de kamers. Dankzij de slimme isolatie gaat er hierbij ook geen grammetje energie verloren. 

De gouden combinatie

De ComfoAir Q, ComfoClime en ThermalShield halen het beste in elkaar naar boven. Zoekt u wat verkoeling op een hete zomerdag. Of wenst u wat extra warmte in de koude wintermaanden. Steeds gezond en duurzaam.

Energiezuinige verkoeling met verse lucht

Ventileren, koelen én verwarmen met verse lucht. Doorje ventilatie D systeem te upgraden, regelt u dat meteen goed. Energiezuinig ook, doordat het systeem energie aanwendt die anders verloren zou gaan. Een perfecte mix van innovatie en duurzaamheid.

ComfoClime en ThermalShield = installatiegemak

ComfoClime en ThermalShield zijn plug & play. Dit betekent: flexibel en handig te plaatsen. Zet de ComfoClime met het bijgeleverde verloopstuk handig op de ComfoAir Q wtw-unit. Daarna schuif je de voorgeïsoleerde onderdelen van ThermalShield in elkaar voor een condensvrij verdeelsysteem. Geen lijm benodigd.

Perfect op temperatuur. Altijd.

Deze unieke combinatie genereert het allbeste binnenklimaat: ventilatie, verwarming én koeling met verse lucht, een optimale luchtvochtigheid en filtering. De lucht blijft perfect op temperatuur, of het nu tropisch is dan wel ijzig koud. De boost in comfort van de ComfoClime en ThermalShield voel je onmiddelijk. Ideaal voor wie geeft om duurzaamheid, comfort én welbevinden.

[Translate to Nederlands:] De combi ComfoClime, ThermalShield en ComfoairQ verwarmen en koelen met verse lucht in elk seizoen.
Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.