[Translate to Nederlands:] Vrouw bij bedieningspaneel ventilatiesysteem

Bedieningen, sensoren en connectiviteit

Met de juiste bediening, sensoren en connectiviteit kan de ventilatie zó worden aangepast dat het volledig past bij het huis en haar bewoner(s). Kies voor de juiste (automatische) instellingen en geniet van een energie-efficiënt, comfortabel en gezond binnenklimaat. 

Schakelaars en bedieningen

Met de standenschakelaars en bedieningen regelt u de ventilatoren of wtw-units 'remote' en selecteert u diverse standen en snelheden. Met de juiste bedieningen (zowel met draad als wireless) stelt u de ventilatie in zoals u dat wenst.

CO₂-Sensoren

Met de CO₂-sensoren van Zehnder (zowel bekabeld als radiografisch) wordt het CO₂-gehalte in de leefruimte gemeten. Op basis daarvan gaat er een signaal naar de ventilatie-unit, die vervolgens bijstelt waar nodig. Ook de vochtigheidsgraad in uw woning is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Om dit te meten is een Zehnder vochtsensor ideaal.

Connectiviteit

Met de ComfoConnect-mogelijkheden van Zehnder bedient u uw ventilatiesysteem gemakkelijk en snel vanuit huis, maar ook op afstand. Verbonden met het internet is het ook mogelijk om uw software-updates te doen, waardoor u  altijd verzekerd bent van de laatste features en beste gebruikerservaring. 

Regel- en schakelapparatuur dak- en kanaalventilatoren

Voor het regelen en schakelen van de dak- en kanaalventilatoren zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Gebruik de BS voor het aan en uitschakelen van de VDX of regel het  toerental van de VDX en MX met een SAG-toerenschakelaars. Met de LTG-temperatuurregelaar voor gelijkstroom traploos regel je het toerental van de MX-ventilatoren. De regelaars voor de MX zijn er in DNG dag- en nachtregelaars.  Vraaggestuurd ventileren? Gebruik dan de CO₂-sensor om zo de CO₂-concentratie in de ruimte te meten en de ventilatie hierop aan te passen.

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.