Always the best climate, Shooting 2016, bedroom, sleeping room, sleeping men, bed

Zehnder ComfoFan Silent

In stilte ventileren met ComfoFan Silent: de duurzame en simpele upgrade van uw (bestaande) mechanische ventilatiebox. Voor een gezond en energiezuinig binnenklimaat.

ComfoFan Silent. Mechanische ventilatiebox voor stil comfort.

Ga voor duurzaam met de meest stille optie voor het debiet dat u nodig hebt.

ComfoFan Silent. De stille mechanische ventilatiebox.

Ook al eens gedacht: mijn mechaniche ventilatie maakt lawaai? Met de ComfoFan Silent is dat verleden tijd. ComfoFan Silent is dé stille mechanische ventilatiebox. Bovendien is het de zuinigste mechanische ventilatiebox in zijn soort. Uw bestaande systeem is zó ge-upgrade. Bekijk alle voordelen.

Finest indoort air comfort,kitchen, window
Extra comfort
Stil ventileren voor gezondheid en comfort

Zoals de naam al doet vermoeden zorgt ComfoFan Silent in stilte voor gezonde lucht in huis. Het mechanische ventilatiesysteem heeft een erg laag geluidsniveau dankzij een uniek en met uiterste precisie ontworpen kunststof radiaalwiel. Gezonde binnenlucht dus, zonder in te leveren op comfort!

Energiebesparend
Efficiënt en zuinig ventileren

De ComfoFan Silent is de zuinigste ventilatiebox in zijn soort. Waar zijn voorganger, de ComfoFan S, al bekend stond om het lage energieverbruik, is de ComfoFan Silent nog eens 10% zuiniger. Mechanische ventilatie was nog nooit zo goed voor mens en milieu.

Duurzame en simpele upgrade. Maak de mechansiche ventilatiebox stiller

In ontelbaar veel Nederlandse woningen hangt een versie van de mechanische ventilatiebox ComfoFan S. Alle versies hebben dezelfde behuizing. Daardoor is nu, met het losse motoronderdeel ComfoFan Silent Move Up, duurzame vervanging simpel. Klik het oude motoronderdeel uit de behuizing van de mechanische ventilatiebox, klik de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade.

ComfoFan Silent is all-in-one

De ComfoFan Silent is een ideale all-in-one-oplossing voor het realiseren van een duurzaam en energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem. Kiezen hoeft niet meer want een RF- en vochtsensor zijn standaard ingebouwd. Ook zijn verschillende instellingen mogelijk door de meerdere dipswitches en met een debiet tot wel 425 m3/h hebt u meer dan voldoende power voor iedere woonsituatie.

Future proof ventileren

Nóg stiller, nóg energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede materialen ook nog eens duurzamer. Het onmogelijke werd alweer mogelijk met de ComfoFan Silent. Zoals de voorgaande generaties telkens hun tijd ver vooruit waren, is ook deze generatie mechanische ventilatieboxen nu al klaar voor alle mogelijke eisen van de toekomst.

Meer over ComfoFan Silent

Wilt u deze geruisloze mechanische ventilatiebox toepassen in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of doet u graag meer vakinhoudelijke kennis op over de ComfoFan Silent? Bekijk hier meer.

Meer weten over ComfoFan Silent?
Deel uw wensen, situatie en opties met ons.
Bent u een professional?
Er is altijd een groothandel in de buurt.
ComfoFan Silent bij u thuis?
Bespreek uw wensen met een installateur dichtbij.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.