basement, utility room, air temperation

Service

Vragen, advies of eens sparren? Bij Zehnder helpen we u graag. Veel (verwijzingen naar) documentatie, tools en apps vindt u op deze pagina. Neem ook eens kijkje bij de veelgestelde vragen of ga naar ons Kennis- en serviceplatform (Zehnder@YourService). En uiteraard kunt u contact met ons opnemen per mail of telefoon. Aan de slag? Kom in de lucht! 

Zehnder@YourService

Voor echt álles wat u wilt weten over ventileren en verwarmen: van technische vragen, productinformatie, handleidingen en video's tot hulp bij storingen (ook op locatie). 

Naar Zehnder@YourService

Veelgestelde vragen

Onder ‘Aanschaf en levering’ kunt u de meest actuele prijslijsten downloaden van de Zehnder design-radiatoren en Zehnder ventilatieproducten. Andere prijsgerelateerde vragen kunt u  stellen via het online formulier: 

Formulier invullen 

Stel uw vraag over actuele levertijden via het online formulier:

Formulier invullen

Vragen over een lopende bestelling kunt u stellen door het online formulier in te vullen:

Formulier invullen

Ondanks onze inspanningen om de bestelling zo goed mogelijk te leveren, kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Constateert u een gebrek bij levering? Vul dan het online formulier in:

Formulier invullen 

Neem contact met ons op wanneer er iets niet klopt op je factuur. We kunnen dit het snelst voor u oplossen wanneer u het online formulier alvast invult:

Formulier invullen 

Wanneer de storingscode ‘SENSOR_ETA ERROR’ of ‘SENSOR_ODA ERROR’ op het display van de ComfoAir Q staat, betekent dit dat de sensor die retourlucht/buitenlucht meet, een storing geeft. Volg de stappen in deze instructie om de storing te verhelpen:

Naar instructie

De ComfoSense C heeft een ingebouwde RF-ontvanger die draadloos communiceert met een RFZ, RF-timer of hoofdbediening CO2. Volg de stappen in deze instructie om een RF-bediening aan te melden met ComfoSense C:

Naar instructie

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.