Bent u een partner for life?

Steeds meer mensen kiezen voor duurzaam wonen. Logisch. Het bespaart op de maandelijkse kosten en het draagt ook bij aan het Klimaatakkoord waarin staat dat in 2050 een klimaatneutraliteit bereikt moet zijn. Dit vraagt om passende nieuwbouw- en renovatieconcepten waarbij u, als installateur, een sleutelrol speelt.

Het Partner for Life programma van Zehnder vergroot uw positie in deze kansrijke verduurzamingsmarkt.

3 redenen om partner te worden

Partners zijn er voor elkaar. Altijd. Het Zehnder partnerprogramma biedt daarom veel voordelen. Toffe spaaracties, een passend opleidingstraject, toegang tot financiering, projectondersteuning. Alles wat nodig is om samen een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat bij uw klant thuis te realiseren.

Partners voor het leven

Als partners zijn we er voor elkaar. We leren en werken samen. Via het Zehnder partnerprogramma hebt u o.a. toegang tot projectondersteuning.                                                                                   

Spaaracties

Door Zehnder units te installeren spaart u voor gratis producten, kiest u voor donaties aan goede doelen en kunt u bomen planten die CO2 uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten.

Verbreed uw kennis

Volg gratis trainingen op maat, kennissessies of webinars en vergroot zo uw kennis op het gebied van verduurzamingsoplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

Hoe partner worden?

In een aantal stappen Partner for Life worden. Doorgroeien naar Plus partner of Premium partner? Dat kan ook!

Meld aan

 1. Aanmelden

  Meld aan met uw bedrijfsgegevens. U bent nu Partner For Life!

  Meld nu aan 

 2. Vergroot uw kennis en doe de kennistoets

  Als partner beschikt u natuurlijk over vakkennis om Zehnder producten correct te installeren. We kijken uw behoefte aan extra trainingen en kennis na, om een gezond binnenklimaat te realiseren.

 3. Producten registreren

  Start met het registreren van Zehnder producten en begin met sparen van punten.

 4. Punten verzamelen & geschenken verzilveren

  Wat kunt u doen met gespaarde punten? Laat bomen planten, ga voor een donatie aan een goed doel, of kies een mooi cadeau uit. Login en bekijk alle mogelijkheden.

  Log in 

 5. Groeien in het partnerprogramma

  Groei door van Plus partner naar Premium partner en ervaar nog veel meer voordelen.

Welke partner wordt u?

Wordt onze Partner for Life, Plus partner of Premium partner! Bekijk hieronder wat de verschillen zijn en hoe door te groeien.

Wat moet u doen? Partner Plus partner Premium partner
Aanmelden + + +
Punten verzamelen door productregistratie   + +
Kennistoets   + +
Voordelen van een partner? Partner Plus partner Premium partner
Toegang tot Zehnder Services en Academy + + +
Sparen voor bomen, cadeaus en donaties goede doelen   + +
Vermelding Installer Locator met partner status   + +
Service Support   + +
Marketing Support   + +

Waarom een Zehnder Partner for Life programma?

Er ligt een enorme uitdaging om de klimaatneutraliteit doelstelling tegen 2050 te realiseren. Zo’n duurzaam vraagstuk vraagt om een duurzame samenwerking. Daarom heeft Zehnder het Partner for Life programma ontwikkeld. Hiermee helpt Zehnder u deze uitdaging aan te gaan.

De energietransitie is een grote maatschappelijke uitdaging. Om de gemaakte afspraken met elkaar te realiseren zijn ingrijpende veranderingen in de bouw- en installatieconcepten vereist. Het gaat daarbij niet alleen over energiebesparing, gasloos wonen en CO2-reduceren, maar ook over oplossingen als levensloopbestendig wonen, smart buildings, smart cities en slimme mobiliteit. De rol van de installateur wordt steeds breder, maar brengt ook tal van nieuwe uitdagingen met zich mee. Door te investeren in duurzame samenwerkingen stimuleert Zehnder de toegevoegde waarde van de installateur in het hele bouwproces.

Veel gestelde vragen

Deelname aan het Zehnder Partner for Life programma is gratis. Volg de stappen op het aanmeldformulier en profiteer van de vele voordelen die het programma te bieden heeft.

Binnen een week ontvangt u een bevestigingsmail en informatie over de vervolgstappen. Begin alvast met het registreren van producten om zo punten te verzamelen.

Ja, elke installateur met passie voor het installatievak zien we graag als partner. Om door te groeien naar Plus- of Premium partner is er vakkennis nodig over het adviseren en installeren van de Zehnder oplossingen. Na uw aanmelding wordt deze kennis gecheckt en wordt er gekeken of u aan alle voorwaarden voldoet.

Het Partner for Life programma heeft een zeer uitgebreide cadeaushop. Van tuingereedschap tot een fancy smartwatch en van praktische huishoudelijke artikelen tot kinderspeelgoed. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen de biodiversiteit in België te vergroten door bomen te laten aanplanten of u kan ook uw gespaarde punten omzetten naar een donatie aan diverse goede doelen.

Maak u geen zorgen, we helpen graag deze snel te verrijken d.m.v. gratis ontwerp-, inregel- en onderhoudstrainingen te volgen in de Zehnder Academy.

Naar Academy 

Het Klimaatakkoord is een geheel van maatregelen en afspraken tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden om gezamenlijk de uitstoot van broeikasgassen in België te reduceren. Daarmee wordt de opwarming van de aarde beperkt. 

Op federaal niveau streefde de federale staat in zijn langetermijnvisie op duurzame ontwikkeling naar een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen op het Belgische grondgebied met ten minste 80-95% tegen 2050 ten opzichte van 1990. 

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.