Zehnder ComfoAir Flex

De beste dingen in het leven zijn ongezien. Het nieuwe Zehnder ComfoAir Flex ventilatiesysteem combineert een compact ontwerp met topprestaties.

Nieuwe plafondventilatie-unit ComfoAir Flex

Less is more. Onder dat motto kunt u kennismaken met de ComfoAir Flex, de nieuwe compacte plafondventilatie-unit. Door het zeer laag opgenomen vermogen, gecombineerd met een hoog rendement, hebben deze units een erg gunstige invloed op de EPB-score van de woning. En dus ook op de energiefactuur van de bewoner. 
 

Minder ruimte, meer flexibiliteit

Weinig ruimte? De ComfoAir Flex plafond ventilatie-unit is speciaal ontworpen voor kleine woningen en appartementen. Zo bespaart u ruimte én ook nog eens tijd, want de flexibele monden van het toestel verzekeren een vlotte en eenvoudige installatie.

Minder energiegebruik, betere prestaties

De ComfoAir Flex is verkrijgbaar in twee versies met een ventilatievermogen tot 250 m³/h en 350 m³/h bij een externe druk van 200 Pa. Beide versies voldoen op betrouwbare wijze aan de huidige en toekomstige EPB-eisen en hebben een A+ energieklasse.

Minder kabels, meer connectiviteit

ComfoAir Flex is standaard voorzien van wifi. Installatie en bediening worden piece of cake: dankzij de eenvoudige bediening via smartphone of tablet met de Zehnder ComfoControl app, gratis verkrijgbaar in de App store. Daarnaast kan het worden geïntegreerd in smart home via KNX en vraaggestuurd met de CO2-sensor. Kortom, geen bekabeling nodig.

Meer weten over de ComfoAir Flex?

Trainingen

Volg een praktijkgerichte opleiding (voor professionals) en ontdek alle ins en outs van de Zehnder ComfoAir Flex ventilatie-unit.

Bestel eenvoudig originele Zehnder filters
Comfo Air Flex, front view, with Shadow

Download meer informatie

Mediapakket

Diverse afbeeldingen en advertenties met ruimte voor uw eigen bedrijfsgegevens. Handig om te gebruiken op uw website, social media kanalen of voor print.

Download mediapakket 

Technisch pakket

Technische fiches, handleidingen voor installateur en gebruiker en de brochure kan u hier downloaden!

Download technisch pakket

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.