Kies voor een gezond binnenklimaat

Wist u dat we 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Daarom is het de missie van Zehnder om ervoor te zorgen dat uw binnenklimaat steeds gezond, comfortabel en optimaal blijft, het hele jaar door. Door oplossingen van de allerhoogste kwaliteit op vlak van verwarmen en ventilatie blijven woonruimten op aangename temperatuur, terwijl de ventilatie-oplossingen ervoor zorgen dat u altijd propere lucht inademt.

Voor elk (bouw- of verbouw)project een passende oplossing

Uw wereldwijde partner voor een gezond binnenklimaat

Het Zehnder-team heeft meer dan 120 jaar ervaring en bestaat uit vele verwarming- en ventilatie-experts. Gepassioneerd om iedereen te voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat, streeft Zehnder altijd naar de beste ventilatie- en verwarmingsoplossing voor u. 

Ervaren partner
Voor al onze klanten bieden we een op maat gemaakte service. Van planning tot installatie.Ook kennis delen we op maat: ieder jaar leiden we wereldwijd meer dan 25.000 klanten op in onze opleidingscentra.
Zwitserse kwaliteit en precisie
Zehnder is een familiebedrijf, gebouwd op de fundamenten van integriteit. Maak kennis met Zwitserse precisie, kwaliteit en een consequente focus op innovatie. Dat zijn namelijk de drijfveren van ons bedrijf.
Prijswinnende innovaties
Met meer dan 1400 wereldwijde patenten en geregistreerde designs, is Zehnder het toonbeeld van permanente innovatie. We zijn samen op reis, met de stip van een 'gezond en comfortabel binnenklimaat' steevast op de horizon.
Wereldwijde service
Zehnder is actief in meer dan 70 landen wereldwijd, zo staan we overal dicht bij onze klanten. In het assortiment vindt u een breed scala aan producten en services. Dat betekent altijd een oplossing voor het beste binnenklimaat.
Ben jij een partner for life?
Word een partner for life en geniet van de vele voordelen van het Zehnder partnerprogramma.

Uitgelicht

Alles voor een gezond (t)huis
Inspiratie opdoen voor dat pérfecte binnenklimaat en een gezond (t)huis? Combineer ventileren, verwarmen, koeling en filtering en vind de ideale balans tussen gezondheid, comfort en energie-efficiëntie.

Kennis & Service

Over Zehnder
Bij Zehnder streven we ernaar de levenskwaliteit te verbeteren door de beste oplossingen voor het binnenklimaat aan te bieden. Opgericht in 1895 in Gränichen, Zwitserland, omvat ons wereldwijde succesverhaal 17 productielocaties en ...
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Offerte aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.