Zehnder ComfoClime

Een ideale oplossing voor een comfortabele temperatuur in woningen waar een hoge energie-efficiëntie wordt gerealiseerd.

ComfoClime. Verse lucht perfect op temperatuur.

ComfoClime 36 regelt de temperatuur en het vochtgehalte van de (verse) toevoerlucht.
De unit werkt naadloos samen met de Zehnder ComfoAir Q450 en Q600 (Premium/ERV), waardoor de passieve energie terugwinning van de ventilatie-unit gecombineerd met de actieve bijdrage van ComfoClime zelf zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Energiezuinig koelen en verwarmen

ComfoClime 36 is een lucht/lucht-warmtepomp die werkt volgens de inverter-technologie. Dit betekent dat de unit zijn capaciteit geleidelijk verhoogt op basis van de vereiste koel- of verwarmcapaciteit in plaats van direct op volle belasting te draaien (normaal aan/uit).  Hierdoor wordt alle benodigde energie zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruikt.

Maak het compleet

Team up met ThermalShield

Met het voorgeïsoleerde ThermalShield luchtverdeelsysteem wordt de gekoelde of verwarmde lucht zonder verlies naar de verschillende ruimtes verdeeld. Zo maakt u het energetische plaatje compleet: ventilatie, koeling en verwarming.

Ontdek het ThermalShield 

ComfoClime X ClimateSwitch

ComfoClime maakt deel uit van ClimateSwitch: het Zehnder productconcept dat het hele jaar voor een comfortabel en gezond binnenklimaat zorgt.  

Ontdek ClimateSwitch

Alles bij de hand

Door de ingebouwde WiFi-module kan ComfoClime snel en eenvoudig met het internet verbonden worden om de unit zo via de ComfoClime App makkelijk in te stellen en/of te bedienen.
Met de vooringestelde scenario’s en de drie comfortniveau’s bent u verzekerd van het meest optimale binnenklimaat in elke situatie. 

Geïnstalleerd in een handomdraai

ComfoClime past niet alleen naadloos op de ComfoAir Q, via de ComfoNet bus-communicatie worden beide toestellen automatisch herkend. ComfoClime neemt ook netjes de oriëntatie van de ventilatie unit over. Omdat dit systeem geen buitenunit nodig heeft, komt er geen extra breekwerk aan te pas.

Meer weten over ComfoClime?
Bespreek uw situatie, wensen en mogelijkheden met ons.
Bent u een professional?
Er is altijd een groothandel in de buurt.
ComfoClime bij u thuis?
Bespreek uw wensen met een installateur dichtbij.
Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.