Zehnder ComfoClime

Gezond koelen én verwarmen? Dat doet u met de Zehnder ComfoClime lucht-lucht warmtepomp. De temperatuur voelt altijd aangenaam, de CO2 blijft laag en het zuurstofgehalte hoog. 

ComfoClime. Verse lucht perfect op temperatuur.

Wilt u ook koelen en verwarmen met verse lucht? Dan is de ComfoClime lucht-lucht warmtepomp dé aanvulling op uw ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Altijd gezonde lucht, mooi op temperatuur. In de winter zorgt ComfoClime voor extra warmte. In de zomer brengt ze verkoeling. Extra troef fijn: dit is een lucht-lucht warmtepomp zonder buitenunit. 

Gezonde lucht, comfortabel wonen

Met ComfoClime vindt u het perfecte evenwicht tussen wooncomfort en gezondheid. Met zomers die steeds warmer worden, koelen we vaker en meer. Dan doet u dat uiteraard het liefst gezond. Maximum comfort, minimale energiefactuur? ComfoClime kan het.

Comfortabel wonen

De perfecte temperatuur

De ComfoClime lucht-lucht warmtepomp zorgt voor het ideale binnenklimaat in de kamers waar u dat verkiest. In de winter zorgt ComfoClime voor extra warmte, op warme zomerdagen is er die heerlijke verkoeling. Zo is het altijd prettig in uw huis. En gezond, want ComfoClime doet dit allemaal met verse buitenlucht.

Gezond leven

ComfoClime. 100% verse lucht

Om te verwarmen en te koelen gebruikt ComfoClime gezonde buitenlucht. Dit in tegenstelling tot de gekende koel- en verwarmingssystemen, zoals airco's bijvoorbeeld, die de lucht steeds laten circuleren. Door doorlopend verse lucht te gebruiken, blijft het CO2-gehalte laag, uw binnenklimaat gezond en uw hoofd lekker fris. 

Energiezuinig koelen en verwarmen

ComfoClime is ook ecologisch. Dat komt door de slimme techniek én de gouden mix met de wtw-unit (systeem D). De wtw-unit draagt zo'n 95% van de warmte of koude van de uitgaande lucht over op de binnenkomende (verse) lucht, waardoor u veel energie bespaart. Vervolgens doet ComfoClime de rest.

Slimme techniek

Goede energie met ComfoClime

ComfoClime (her)gebruikt de energie optimaal. Dat doet het met de modulerende compressor en de inverter-technologie. Kort gezegd: deze technologie zorgt ervoor dat de warmtepomp maximaal presteert en er dus minder energie nodig is. Ook is koelen met ComfoClime het bewuste alternatief voor energieverslindende airco systemen. 

Maak het compleet

Team up met ThermalShield

Energie en duurzaamheid belangrijk? Maak dan uw ventilatiesysteem energiebewust af met ThermalShield. Dit voorgeïsoleerde luchtverdeelsysteem brengt gekoelde of verwarmde lucht naar de ruimtes. De thermische laag zorgt ervoor dat er onderweg geen koelte of warmte verloren gaat. Zo maakt u het plaatje (energiezuinig) compleet: ventilatie, koeling en verwarming.

ComfoClime X ClimateSwitch

ComfoClime hoort bij ClimateSwitch: Zehnders serie met slimme producten die er zélf voor zorgen dat u het hele jaar comfortabel en gezond woont. 

Ontdek ClimateSwitch

Alles bij de hand

De bediening is makkelijk: als u wilt, kunt u het systeem handmatig bedienen via de app. Hierin staan verschillende scenario's, zoals 'slapen' of 'op vakantie'. Bij deze scenario's wordt de werking van de ComfoClime aangepast op basis van factoren als geluid, CO2 en temperatuur. ComfoClime vindt steeds de optimale balans tussen wooncomfort en gezondheid.

ComfoClime installeert zichzelf

ComfoClime is een lucht-lucht warmtepomp zonder buitenunit. De installateur plaatst hem makkelijk op de wtw-unit ComfoAir Q. Daarna is hij plug and play: ComfoClime matcht namelijk met de instellingen van de ComfoAir Q wtw-unit. . 

Meer weten over ComfoClime?
Bespreek uw situatie, wensen en mogelijkheden met ons.
Bent u een professional?
Er is altijd een groothandel in de buurt.
ComfoClime bij u thuis?
Bespreek uw wensen met een installateur dichtbij.
Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Kennis & Service
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.