ClimateSwitch

Met ClimateSwitch gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over. De ventilatietechniek van Zehnder koelt én verwarmt namelijk intuïtief. Op het juiste moment, altijd met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Het hele jaar gezond. Ontdek de mogelijkheden van koelen en verwarmen met ventilatie.

Schone lucht voor elk (t)huis

ClimateSwitch brengt verse lucht in huis. Filtert ongezonde deeltjes en zorgt voor een perfecte temperatuur en luchtvochtigheid. Dat merkt u! De basis van ClimateSwitch is balansventilatie. Die upgradet u eenvoudig met add-ons. Zo is gezond wonen voor iedereen.

Creëer uw eigen binnenklimaat met Climat

Nieuwe add-ons! ComfoClime & ThermalShield

Met dit nieuwe gouden duo haalt u alles uit uw ventilatie. De warmtepomp ComfoClime zorgt - met verse lucht - voor extra koelte of warmte. Het geïsoleerde systeem ThermalShield verdeelt het efficiënt over de woning. Perfecte temperaturen, waar u het nodig hebt.

Ontdek deze slimme nieuwe add-ons

Ventilatie. Het gezonde antwoord op airco

De zomers worden warmer. En onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Oververhitting in huis is een groeiend probleem. Een ventilatiesysteem met ClimateSwitch geeft (verse) lucht. Koel, comfortabel en gezond. Zo is én blijft het aangenaam in huis.

Meer weten over oververhitting

Het gemak van één krachtig (totaal)systeem

Ventileren, koelen en verwarmen. Met ClimateSwitch regelt u dat in één keer goed. De add-ons sluiten naadloos op elkaar aan, zijn eenvoudig te installeren en onderhoudsarm. Gemak dient de installateur.

Bekijk welke ClimateSwitch oplossingen op elkaar aansluiten

ClimateSwitch. Creëer uw eigen perfecte binnenklimaat.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat, dat maakt u zelf. U start met een sterke basis van balansventilatie, die al standaard met slimme technieken wordt geleverd. Voeg dan naar behoefte add-ons toe voor meer koelte, extra warmte of maximale efficiëntie. Daarna maakt u uw systeem compleet met een energiezuinig verdeelsysteem.

De Zehnder ComfoClime is binnenkort beschikbaar.

Aan de slag met ClimateSwitch

Waarom een ventilatie-unit van Zehnder?

Zehnder ComfoAir PRO en Q zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat in de hele woning. De temperatuur is aangenaam en de lucht is zuiver. Veel beter voor de gezondheid.

Gemakkelijke bediening

Comfortabel binnenklimaat in elk seizoen

Constante service van Zehnder

Meer informatie?
Neem contact op met onze Climate Switch experts