Woningen comfortabel ventileren en verwarmen met Zehnder

Zehnder gaat voor het beste binnenklimaat voor elke bewoner. Of het nu een volledig ventilatiesysteem is, of efficiënte (elektrische) verwarming. Met Zehnder kies je voor de hoogste kwaliteit, duurzaamheid én comfort.   

Onze oplossingen en producten voor elke woning

Staan comfort,  gezondheid én duurzaam denken hoog in het vaandel ? Met deze producten en oplossingen van Zehnder haal je het beste binnenklimaat in huis. 

Oplossingen voor verwarming van woonruimtes en badkamers

Zehnder Designradiatoren kunnen flexibel worden geplaatst en gebruikt, individueel of in groepen. De korte reactietijd zorgt snel voor een behaaglijke warmte in de ruimte. Bovendien heeft Zehnder een bijzonder ruim aanbod aan modellen, vormen en kleuren, naast speciale modellen die dubbel fungeren als handdoekverwarmer, spiegel- en bankradiator.  Ook geschikt voor moderne lagetemperatuursystemen, zoals warmtepompen.

Alles over Zehnder Designradiatoren

[Translate to Nederlands:] Zehnder designradiator in chroom voor de badkamer

Oplossingen voor gezonde en comfortabele ventilatie

Een Zehnder ventilatiesysteem is een must voor elke woning. Continue luchtverversing voorkomt namelijk vocht, schimmelvorming en aantasting van het gebouw. Maar ventilatie is méér. Door je systeem uit te breiden met verwarming of koeling, creëer je een totaalsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. In koude winters én hete zomers. Met de Zehnder designroosters passen ze in elk interieur.

Alles over Zehnder Ventilatie

[Translate to Nederlands:] Zehnder ComfoAir Q ventilatie-unit voor een gezond binnenklimaat in uw woning
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.