Elektrische radiatoren

Elektrische verwarming is een slimme keuze: elektrische radiatoren zijn duurzaam, verwarmen de ruimte extra snel en zijn dé perfecte aanvulling op een warmtepomp en vloerverwarming. En de installatie? Die is zo gedaan, dankzij het Plug & play-principe. Met ons uitgebreid aanbod van modellen en kleuren hebt u ook nog eens een ruime keuze. (Elektrisch) verwarmen was nog nooit zo makkelijk!

  • Volledig elektrisch
  • Snel en gemakkelijk
  • Breed assortiment

  Volledig elektrisch

  Elektrisch verwarmen met een designradiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw én renovatie met zonnepanelen. Een woning van nu verwarmt u volledig elektrisch door een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming (voor comfortabele warmte op het gelijkvloers). In combinatie met een elektrische radiator in de slaap- en badkamer is er zo in álle ruimten snel comfortabele warmte. En wanneer er zonnepanelen worden gebruikt voor energieopwekking, is elektrisch verwarmen ook nog eens een duurzame verwarmingsoplossing.

  Snel en gemakkelijk

  De installatie kan eigenlijk niet makkelijker: met elektrische radiatoren is het aanleggen van leidingen verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt en plaats de draadloze bediening binnen handbereik. Zo zorgt de radiator ervoor dat het aangenaam warm wordt in snel tempo. Ideaal voor in de badkamer, waar u het natuurlijk graag snel lekker warm wilt. Precies wanneer u dat wilt.

  Charleston Elektrisch

  Het icoon onder de kolomradiatoren bestaat ook als elektrische radiator. En er is werkelijk voor ieder wat wils: de Zehnder Charleston elektrische radiator is verkrijgbaar in zowat alle vormen en kleuren, waaronder nu ook nieuwe verticale modellen. Voor comfortabele warmte met de ultieme tijdloze uitstraling. Met een energieverbruik van slechts 0,5 W of minder in de stand-by-modus is deze radiator bovendien zeer energie-efficiënt.

  Ontdek de Zehnder Charleston Elektrisch

  Charleston vertical electric, Living room, Mother Earth, The Sanctuary,

  Subway: puur design

  Of u nu voor een stoere, industriële look gaat, heel modern of eerder minimalistisch: het stijlvolle design van de Zehnder Subway elektrische radiator past in werkelijk élk interieur. Het vierkante frame met ronde verwarmingsbuizen is tijdloos en bewijst het 'minder-is-meer'-principe. Chrome, roestvrij staal of liever een trendkleur? Personaliseer de radiator helemaal naar wens in één van de kleuren of afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart. Als badkamerradiator dient de Subway bovendien ook als handige handdoekhouder. Snel een warme badkamer én heerlijk warme handdoeken verzekerd!

  Ontdek de Zehnder Subway

  SUB-150-060, Subway Light Grey, IHE Traffic Grey, IHE Chrome,

  Veel kleurmogelijkheden

  Een radiator in een waanzinnige kleur is als een stukje kunst aan de muur: het kan een echte eye-catcher zijn, maar ook helemaal opgaan in de ruimte. Kortom, de kleur van de radiator is allesbepalend. Kies daarom een kleur die bij u past en laat u inspireren.

  Kies uw kleur     

  Nieuwe bedieningsdoos: IHC

  Dankzij het modulaire bedieningsconcept voldoet de IHC bedieningsdoos aan de meest uiteenlopende behoeften en is het zeer gebruiksvriendelijk. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (zwart, wit en grijs) met een modern ontwerp met een LED-matrixdisplay.

  Ontdek de nieuwe IHC-bedieningsdoos

  zehnder Yucca Asym, traffic Black, IHC, Bathroom
  Zehdner Zeta, traffic white, Bathroom, ART1E-120-050
  Deze elektrische radiatoren in uw woning?

  Bezoek een showroom om ons aanbod van elektrische radiatoren in het echt te bekijken en vind een installateur bij u in de buurt.

  Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
  Zehnder Service & Kennis
  Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
  Vragen? Hulp nodig?
  Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
  Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

  Algemeen verzoek

  Naar contactformulier

  Ventilatieberekening aanvragen

  Naar contactformulier

  Verzoek om interventie

  Naar contactformulier
  Nog vragen? Bel ons gerust.

  Algemeen verzoek

  +32 (0) 15 28 05 10
  MyZehnder-portaal

  Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.