Elektrische leefruimte radiatoren

Een hele verdieping verwarmen terwijl u maar een klein deel nodig hebt? Dat is verleden tijd! Met de elektrische radiatoren van Zehnder verwarmt u enkel de ruimten die u wilt gebruiken. Zo creëert u een comfortabel klimaat in zowel uw woon- als slaapkamer en geniet u van handige extra’s om het nóg makkelijker te maken. Met het weekprogramma en de openraamdetectie voldoen alle elektrische radiatoren van Zehnder aan de Europese richtlijnen voor energieprestaties en zijn ze conform het eco-design. Kortom: met deze elektrische woon- en slaapkamerradiatoren sluiten stijl en energie-efficiëntie naadloos op elkaar aan!

  • Draadloze bediening  
  • Openraamdetectie
  • Bewegingssensor

Draadloze bediening

Elektrisch verwarmen wordt nóg makkelijker met een draadloos bedieningspaneel. U plaatst de draadloze bediening op de gewenste plek in de kamer en stelt gemakkelijk een weekprogramma in. Zo is de ruimte warm wanneer u wilt en is onnodig stroomverbruik verleden tijd. En gaat u op vakantie? Dan schakelt u het programma eenvoudig uit en slaan uw elektrische woon- of slaapkamerradiatoren niet aan.

Openraamdetectie

Het gebeurt misschien vaker dan u wilt: er staat een raam open terwijl de verwarming staat te gloeien. Met de openraamdetectie voorkomt u dit, want op het moment dat er een open raam wordt gedetecteerd schakelt de elektrische radiator vanzelf uit. Dat is het gemak van elektrische woonkamerradiatoren of slaapkamerradiatoren met openraamdetectie. En nog een groot voordeel: het voorkomt onnodig stroomverbruik!

Bewegingssensor

Wilt u onnodig energieverbruik voorkomen, maar hebt u ook een onregelmatig dagschema? Dan biedt de bewegingssensor van Zehnders elektrische radiator Fare Tech uitkomst. Zodra er gedurende een langere periode niemand in de ruimte is, schakelt deze vanzelf uit. Ideaal!

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.