ComfoAir Flex filters bestellen

2x Coarse 65% (G4) filter

Meer weten over de Zehnder ComfoAir Flex?

De Zehnder ComfoAir Flex is minutieus ontworpen als ideale oplossing voor appartementen en kleine woningen. Elke ruimte optimaal benutten: daar komt het op aan! Dankzij z'n compacte ontwerp (L 1068 x B 868 x H 299 mm), bespaart u met de Zehnder ComfoAir Flex installatie massa's ruimte. Kortom: een fijnzinnige gamechanger voor elk appartement!

De Zehnder ComfoAir Flex levert indrukwekkende prestaties met luchtvolumes tot 350 m³/h voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Bovendien is de nieuwe innovatieve ventilatie-unit van Zehnder uitgerust met de stilste ventilatoren op de markt in deze grootte; dat werd onlangs nog onomstotelijk bewezen. Zelfs op volle toeren overtuigt deze woonhuisventilatie-unit met een lage behuizingstraling, wat zorgt voor een ongelooflijk stil geluidsniveau en dus meer comfort in uw huis. In combinatie met de op maat gemaakte warmtewisselaar bereikt onze nieuwe plafondunit bovendien een uitstekende energie-efficiëntie met een zeer laag elektrisch verbruik. Dankzij de hoogwaardige componenten, op maat gemaakt om perfect samen te werken, zorgt de ComfoAir Flex voor een efficiënte, betrouwbare en duurzame werking. Dankzij het verbeterde filterconcept met standaard ISO Grove (G4) filters voor toe- en afvoerlucht en de optionele ePM 1 (F7) filter, loodst de ComfoAir Flex pollenvrije, frisse lucht in uw huis naar binnen. Het handige tijd- en debietgebaseerd filteralarm vertelt u bovendien exact wanneer uw toestel nieuwe filters nodig heeft.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.