ComfoValve Luna S, Luna S, supply air valve, design valve, living, woman

De ComfoValve Luna Zwart of wit? Altijd een subtiele en gezonde interieur-upgrade!

Tijdloos design, opmerkelijk stille werking, perfect binnenklimaat

Met de Zehnder ComfoValve Luna-serie bereikt u het perfecte binnenklimaat op de meest comfortabele en elegante manier. Beide ventielen onderscheiden zich met hun subtiele, perfect  afgestemde design. Dankzij de buitengewoon stille luchtstromen voldoen de ventielen aan de strengste eisen rond geluidsemissie en vermogen, terwijl ze tegelijk maximaal wooncomfort garanderen.

Het unieke, tijdloze design zorgt er bovendien voor dat beide ventielen optimaal presteren in open woon- en eetkeukens. Zelfs wanneer de inregelstand gewijzigd wordt, blijft de montagehoogte van 30 mm onveranderd. Dit laat ons toe om de ventielen harmonieus en subtiel te integreren in elk interieur. 

Productinformatie

Het ventilatie toevoerventiel ComfoValve Luna S125 zorgt voor een comfortabele woonruimteventilatie. Dankzij het geoptimaliseerde uitstroomgedrag (het 'Coanda-effect') beantwoordt het schotelventiel aan de hoogste eisen qua comfort en geluidsemissie. Bovendien is het design stijlvol en aantrekkelijk.

De ComfoValve Luna S125 is geschikt voor inbouw in plafonds en muren. Door de geïntegreerde rubberen afdichting verloopt de luchtdichte bevestiging van het ventiel eenvoudig. Dankzij de stromingsgeoptimaliseerde instelschijf past u het ventiel zonder gereedschap aan naar de vereiste luchthoeveelheid; tijdbesparend bij montage én ingebruikname. De instelling van de luchthoeveelheid wordt vergrendeld, zo is een ongewilde verandering van de instelling uitgesloten.

De hoogte van het ventiel blijft ondanks de verschillende inregelstanden van de volumestroom constant bij 30 mm, zodat het ventiel zich harmonieus en discreet integreert in elk interieur.

Voor een optimale opstelling van het schotelventiel houdt u best een afstand van minstens 350 mm tot de muur aan. Bij toepassingssituaties waar een uitstroming van 360° niet gewenst is, kunnen we met de optionele Zehnder Air Blocker de uitstroomhoek tot 240° reduceren.

 • Meer comfort door het innovatieve uitstroomgedrag (Coanda-effect) voor ventileren zonder tocht en uiterst geluidsarm.
 • Tijdwinst bij montage en ingebruikname dankzij de stromingsgeoptimaliseerde instelschijf. De 25 inregelstanden maken een ruim toepassingspectrum mogelijk.
 • Hygiënisch en zuiver binnenklimaat dankzij de geïntegreerde rubberen afdichting voor een luchtdichte montage.
 • Grotere ontwerpvrijheid door de optionele Zehnder Air Blocker, reductie van de uitstroomhoek tot 240° mogelijk.
 • Hoge klanttevredenheid door zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen die uv-bestendig, krasbestendig en eenvoudig te reinigen zijn.
 • Geoptimaliseerde inzetbaarheid met luchthoeveelheden tot 75 m³/h bij nominale ventilatie, speciaal ontworpen voor comfortabele woonruimteventilatie.
ComfoValve Luna S, clipping

Het afvoerventiel Zehnder ComfoValve Luna E is geschikt voor montage in plafonds en muren. Door de intuïtieve montage en de geïntegreerde rubberen afdichting laat het ventiel zich eenvoudig luchtdicht inbouwen. 75 vergrendelbare instelposities zorgen ervoor dat het luchtdebiet zonder gereedschap eenvoudig en zeer nauwkeurig kan worden aangepast. Met behulp van de 25 schaalnummers op de binnenste ring en de 3 niveaus kan de instelpositie worden afgelezen en tijdens de inbedrijfstelling worden geregistreerd in de documentatievelden achter op het ventiel.

Eenmaal ingesteld kan de luchtstroom worden vergrendeld door middel van de uittilbeveiliging die speciaal hiervoor is ontwikkeld. Hierdoor kunnen de instellingen niet per ongeluk worden gewijzigd.

Ongeacht wijzigingen aan de instelposities, de instelhoogte van het afvoerventiel Zehnder ComfoValve Luna E blijft 30 mm waardoor het ventiel in elk interieur perfect kan worden geïntegreerd. Dankzij de buitengewoon stille circulatiegeluiden voldoet Zehnder ComfoValve Luna aan de strengste eisen voor geluid, vermogen en design, en biedt het maximaal wooncomfort.

 • Werkbereik voor luchtdebieten tot 75 m³/h
 • Een tijdloos, slank en subtiel design zorgt in combinatie met de gelijkblijvende instelhoogte van 30 mm voor een harmonieuze integratie
 • Perfecte combinatie met toevoerventiel Zehnder ComfoValve Luna S in open woon- en eetkeukens
 • Tijdbesparing dankzij montage en ingebruikname zonder gereedschap met 75 vergrendelbare instelposities van het ventiel, voor zowel een nauwkeurige en eenvoudige aanpassing als het documenteren van de ventielstand tijdens de ingebruikname
 • Het vergrendelen van de ingestelde luchtstroom voorkomt dat deze per ongeluk tijdens schoonmaken wordt gewijzigd
 • Hoge klanttevredenheid door zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen die uv-bestendig, krasbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen zijn
ComfoValve Luna S, clipping

Voordelen van dit ventilatieventiel

 • Uniek design: het tijdloze, slanke en subtiele design zorgt in combinatie met de gelijkblijvende instelhoogte van 30 mm voor een harmonieuze integratie in elk interieur
 • Hoog comfort: de toevoer- en luchtafvoerventielen van Zehnder ComfoValve Luna S en E bieden een hoog vermogen met maximaal wooncomfort dankzij de superstille luchtstromen
 • Perfecte combinatie: door hun perfect op elkaar afgestemde design kunnen beide ventielen mooi worden gecombineerd in open woon- en eetkeukens
 • Tijdbesparende montage: dankzij de vaste instelstanden kan eenvoudig een voorinstelling worden gemaakt zodat bij gelijke installaties snel kan worden ingeregeld
 • Zorgeloosheid: de vergrendeling voor de ingestelde luchtstroom voorkomt dat de instellingen per ongeluk worden gewijzigd, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken.
 • Klanttevredenheid: hoog gebruikersgemak door zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen die uv-bestendig, krasbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen zijn

Video's ComfoValve Luna

Downloads

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.