ComfoTube Therm 90 ventilation tube, DN90, 20 m, black, insulated

ComfoTube Therm 90: een écht thermisch luchtverdeelsysteem

Wilt u ook maximaal koelen of verwarmen met uw balansventilatie? Kies dan voor de ComfoTube Therm 90 a. Het woord zegt het al: De ronde ventilatiebuizen zijn thermisch geisoleerd met ThermalShield. Daardoor verliest de lucht onderweg geen warmte of koude. En dat merkt u... aan uw comfort én uw portemonnee!

Nieuwbouw + koelen = ComfoTube Therm 90!

De solide, geronde ventilatiebuizen van de ComfoTube Therm 90 zijn uiterst geschikt om in beton te storten. Zeker ook voor koeling, want de thermische isolatie ThermalShield voorkomt condensatie of vochtplekken. Het volledige systeem bestaat uit een ronde geïsoleerde luchtverdeelslang, een gecentraliseerde verdeelunit, roosterboxen en designroosters.

Luchtverdeelslang | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

De basis van ComfoTube Therm 90 is de ronde, geïsoleerde ventilatiebuis. Ofwel: de luchtverdeelslang. Deze brengt verse, gekoelde lucht energie-efficient naar de kamers,  zonder warmte of koelte te verliezen.

  • Voorgeïsoleerd met ThermalShield 
  • Flexibel, licht én stevig
  • Geschikt om in te storten
  • Hygiënische binnenkant door Clinside®

Bekijk ComfoTube Therm 90 kanaal 

ComfoTube Therm 90 ventilation tube, DN90, 20 m, black, insulated

Verdeler | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Verdeler ComfoWell Therm verdeelt verse lucht vanuit het hoofdkanaal van de ventilatie-unit over meerdere ComfoTube Therm 90 luchtverdeelslangen. Met slimme schuifprofielen verbindt u de componenten vlotjes met elkaar. Zo maakt u het systeem ook luchtdicht.

Plenums | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

De ComfoTube Therm 90 luchtverdeelslang sluit u met een plenum aan op designrooster of ventiel. Van ronde designroosters, over rechthoekige desingroosters tot lijnroosters: er zit altijd een geschikt plenum bij.

 

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Geïsoleerde ventilatiekanalen hebben altijd een plafond of muur als eindbestemming. Passend bij het interieur, werk je deze af- en toevoerpunten netjes af met een design ventilatierooster of ventiel. Ze zijn niet alleen estehtisch knap, ze regelen ook het luchtdebiet en vermijden geluid, vuil en tocht. 

Alles voor het ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel in uw buurt en vindt alles wat u nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.