De nieuwe luchtfilternorm: met Zehnder optimaal voorbereid voor ISO 16890

De nieuwe luchtfilternorm ISO 16890 speelt in op de toenemende vraag naar een gezond binnenklimaat en zorgt ervoor dat bij de classificatie van luchtfilters ook de effectiviteit met betrekking tot fijnstof wordt gemeten. Ventilatiesystemen met originele filters van Zehnder voldoen aan alle voorwaarden die door de nieuwe norm worden opgelegd – en dit is slechts één van de vele goede redenen om een origineel product van Zehnder aan je klanten aan te bevelen.

  Voor de gezondheid en het welbehagen van je klanten

  Of uw klanten veel waarde hechten aan gezondheidsaspecten, sterk geïnteresseerd zijn in design of flexibele en moderne bedieningsmogelijkheden naar waarde weten te schatten: Met Zehnder hoeft u geen compromissen te sluiten, want onze producten en systemen zijn duurzaam, energie-efficiënt, zorgen voor een gezond binnenklimaat en voldoen aan de hoogste design-eisen.

   Goede redenen voor een comfortabele ventilatie van Zehnder

   • Gezondheid: Bevordering van de gezondheid en het welbehagen
   • Energiebesparing: Duurzaam en energiezuinig bedrijf
   • Comfort: Verse en schone lucht, dag en nacht
   • Waardebehoud: Vermijding van schimmelvorming in de woonruimte
   • Design: Nagenoeg onzichtbare integratie in de woonruimte
   • Hygiëne: Waarborging van een hygiënische luchtverversing

   Originele filters in ventilatiesystemen van Zehnder zorgen voor tevreden klanten dankzij de volgende voordelen

   Langere levensduur

   Originele filters van Zehnder gaan tot twee keer langer mee dan klassieke producten.

   20% meer lamellen
   Originele filters van Zehnder beschikken over wel 20% meer lamellen dan klassieke producten. Dankzij het grotere oppervlak wordt een geringere luchtweerstand bereikt. Dit waarborgt niet alleen een efficiëntere werking van het filter, maar verhoogt ook de houdbaarheid in vergelijking met klassieke producten. Originele filters van Zehnder zijn daardoor tot twee keer langer houdbaar.

   Extra verstevigingen
   Een ander voordeel zijn de extra verstevigingen aan de achterzijde en aan de zijkant. Deze waarborgen een gelijkblijvend filtervermogen en stabiliteit – met name bij zware weersomstandigheden in de winter of in de herfst, want een hoge luchtvochtigheid laat klassieke filters sneller doorhangen, wat het filtervermogen zeer negatief beïnvloedt.

   Voor uw klanten betekent dit: Geen continue vervanging van filters en een betrouwbare werking – en dus veel langer schone ademlucht met slechts één filter.

   longer life cycle, life cycle, more lamellas, hourglass, cycle, ISO 16890, ISO16890

   Geluidsarmer

   Onze systemen zijn drie keer stiller dan klassieke producten.

   Minder rotaties
   Klassieke filters in een ventilatiesysteem van Zehnder hebben een hogere luchtweerstand, waardoor het toestel meer vermogen moet leveren om dezelfde hoeveelheid lucht door de filters naar de woonruimte te voeren. Daardoor veroorzaakt het toestel drie keer zo veel geluid. Door de uitvoering van de originele luchtfilters van Zehnder is een nagenoeg geluidloze werking gewaarborgd.

   Voor uw klanten betekent dit: Minder stress door lawaai en de zekerheid van een efficiënte werking van hun luchtfiltersysteem.

    

   quieter, quieter, no sound, speakers, ISO 16890, ISO16890

   Efficiëntere werking

   Met originele luchtfilters van Zehnder werkt uw ventilatie-unit efficiënter.

   Hogere luchtdichtheid
   Originele luchtfilters van Zehnder in uw ventilatie-unit zorgen voor een hogere luchtdichtheid, waardoor uw ventilatiesysteem efficiënter werkt, want vuil en de kleinste partikels worden uit de lucht gefilterd.

   Extra kleppen
   De extra zijdelingse kleppen aan originele filters van Zehnder zorgen voor een efficiëntere werking. Ze waarborgen dat de lucht altijd langs het filter moet passeren – de volledige lucht wordt gefilterd, de lucht wordt schoner.

   Voor uw klanten betekent dit: De zekerheid van een duurzaam product in hun huis, dat hun gezondheid bevordert en bovendien nog geld bespaart.

   efficient operation, energy saving, piggy, pig, electricity, ISO 16890, ISO16890
   Gezinnen kunnen diep ademen

   Bescherming tegen fijnstof, pollen en roetdeeltjes dankzij ventilatie-units en originele luchtfilters van Zehnder

   Smog of vervuilde buitenlucht in de herfst of veel pollen in de lucht tijdens de zomer: Ventilatie-units van Zehnder zorgen er met optionele pollenfilters voor dat fijnstof en pollen worden tegengehouden. Een enthalpiewisselaar voor de vochtterugwinning voorkomt bovendien dat de lucht in de winter te droog wordt. Dit verzekert een optimale vochtigheidsgraad van de binnenlucht en gaat zo klachten van de luchtwegen tegen. Met name voor mensen met een allergie en gezinnen met kinderen is dit een echte verademing.

   Ontdek onze ventilatie producten

   Shooting 2016, Always the best climate, family
   Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
   Zehnder Service & Kennis
   Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
   Vragen? Hulp nodig?
   Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
   Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

   Algemeen verzoek

   Naar contactformulier

   Ventilatieberekening aanvragen

   Naar contactformulier

   Verzoek om interventie

   Naar contactformulier
   Nog vragen? Bel ons gerust.

   Algemeen verzoek

   +32 (0) 15 28 05 10
   MyZehnder-portaal

   Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.