General requests

+49 7821 586-0

Requests for proposal

+49 7821 586-1

Service- und spare parts

+49 7821 586-2

Allgemeine Anfragen

Zum Kontaktformular

Angebotsanfragen

Zum Kontaktformular

Service- und Ersatzteile

Zum Kontaktformular
Login Form

Elektrisch verwarmen met een designradiator

We passen met z’n allen steeds beter op de aarde en schakelen massaal over op elektrisch verwarmen. Elke ruimte in huis kan u elektrisch verwarmen en met een elektrische radiator van Zehnder hebt u ruime keuze. De elektrische radiatoren zijn duurzaam en tevens dé perfecte aanvulling op vloerverwarming en een warmtepomp. En installeren is zo gebeurd: u bevestigt de elektrische radiator aan de wand en steekt hem in het stopcontact. Zo creëert u in een handomdraai een comfortabel klimaat in iedere ruimte van het huis. (Elektrisch) verwarmen was nog nooit zo makkelijk!

  • Volledig elektrisch
  • Snel en gemakkelijk
  • Breed assortiment

Volledig elektrisch

Verwarmen met een elektrische radiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw én renovatie met zonnepanelen. Een woning van nu verwarmt u volledig elektrisch door een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming (voor comfortabele warmte op de begane grond). In combinatie met een elektrische radiator in de slaap- en badkamer betekent dat dus in álle ruimten een snelle en comfortabele warmte. En omdat er zonnepanelen worden gebruikt voor energieopwekking, is elektrisch verwarmen ook nog eens een duurzame verwarmingsoplossing.

Snel en gemakkelijk

Bevestigen kan eigenlijk niet makkelijker: ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Check! Met deze elektrische radiatoren is het aanleggen van verwarmingsbuizen verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt en plaats de draadloze bediening binnen handbereik. Zo verwarmt u de ruimte snel én zorgt de elektrische radiator ervoor dat het aangenaam warm wordt in korte tijd. Dit wordt ook wel ‘heat on demand’ genoemd. En dat is zeer comfortabel.

Breed assortiment

Met een breed assortiment is er veel te kiezen qua designs, kleuren en afmetingen. Zo is er voor iedere ruimte, stijl en portemonnee een elektrische radiator in ons assortiment. Zo wordt de keuze niet óf u elektrisch gaat verwarmen, maar hoe. Ontdek alle mogelijkheden en laat u inspireren.

Alle elektrische radiatoren 

Veel (kleur)mogelijkheden

Een radiator in een waanzinnige kleur is als een stukje kunst aan de muur: het kan een echte eyecatcher zijn, maar ook helemaal opgaan in de ruimte. Kortom, de kleur van de radiator is allesbepalend. Kies daarom een kleur die bij u past en laat u inspireren.  

Kies uw kleur      Ontvang de kleurenkaart