Appartementen met warmteterugwinning ventilatie-unit

Kwaliteit op elk niveau

Een woning of appartementsgebouw voordelig ventileren? Hoe groot of klein een project ook is, met de ComfoAir PRO gaat dat efficiënter dan ooit. Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energiezuinig ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet.

Gegarandeerd benodigde kwaliteit

De ComfoAir PRO 300 voldoet aan alle BENG-eisen en blijft daar ook gegarandeerd aan voldoen na installatie. Dit ventilatiesysteem is een stabiele wtw-unit die betrouwbare balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde combineert. 

Voor installateurs

De ComfoAir PRO haalt een debiet van 300 m³/h bij een tegendruk van 200 Pa. Door de constante debietregeling is het ingestelde luchtdebiet altijd gegarandeerd. Dankzij de zeer energie-efficiënte en uiterst stille ventilatoren is een energiezuinige en stille ventilatie gewaarborgd, wat de eindgebruiker een optimaal gevoel van comfort geeft.

[Translate to Nederlands:] Installateur in appartement ComfoAir E

Voor architecten en bouwbedrijven

De geluidsdemping in de ComfoAir PRO zorgt voor een uiterst laag geluidsniveau, waardoor de eindgebruiker in alle rust kan genieten van een comfortabel binnenklimaat, gegenereerd door het stilste ventilatiesysteem op de markt. De combinatie van verschillende technologieën en het toepassen van geluidsdemping in de ComfoAir PRO zorgt voor een zeer prijsefficiënte ventilatie-unit met de gegarandeerde kwaliteit van een A-merk.

[Translate to Nederlands:] Architect aan het werk ComfoAir E

Voor EPB-bureaus

Het hoge rendement van de warmtestroomwisselaar in de ComfoAir PRO garandeert een zeer energie-efficiënte werking, waardoor een vraaggestuurde ventilatie minder belangrijk wordt. Deze unit is dus uiterst geschikt om te voldoen aan de eisen van het E-peil. Met de ComfoAir PRO van Zehnder kiest u voor een A-merk van de allerhoogste kwaliteit.

Voordelig en duurzaam ventileren? Laat u adviseren!

Ventileren stelt u voor een pak uitdagingen. Hoe verzoent u een hoge kwaliteit met een lage prijs? Hoe komt u tegemoet aan de strenge EPB-normen en garandeert u dat het E-peil op niveau blijft? Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Samen bekijken we hoe u (nog) meer uit uw project kunt halen.

Plan een adviesgesprek 

Zehnder Academy

In de trainingen van Zehnder wordt theorie aan praktijk verbonden. Aan de hand van pakkende voorbeelden leer jij alles wat je nodig hebt om jouw klanten te voorzien van het beste ventilatie-advies. Na het volgen van de training over o.a. de ComfoAir E ben je volledig op de hoogte van de producteigenschappen van de ComfoAir E (en ComfoAir Q). Je kent de mogelijkheden van de toestellen en weet hoe je ze moet toepassen. 

Meld je aan voor de training 

[Translate to Nederlands:] Zehnder Academy praktijktrainingen ComfoAir E